no cuz panowie pojawi sie jedna nowa osoba wsrod nas kolega mike235 zostanie juz oklejony bo czaseto wpada do nas ni i areczek mnie zaskoczyl hehehehe ze sie pojawi
[O1] VAG - 2 w 1 - kasowanie błędów i zmiany stanu licznika?
Zwiń
X
-
[O1] VAG - 2 w 1 - kasowanie błędów i zmiany stanu licznika?
Witam
czy jest VAG, który obsługuje kasowanie błędów i potrafi zmienić stan licznika czy też zczytać kod immo (lub kodować kluczyk) ?? Szukałem informacji - do tego są 2 różne urządzenia. Jeżeli istnieje jedno urządzenie to proszę o namiar
Adacho74
Skoda Octavia I, 2004r, 1.9 TDI, ALH
-
-
Interfej tachopro czyli do kasowanie liczników działa tak samo jak zwykły interfej tylko ma opcję jeszcze kasowania liczników. Ten z viakena tak działa bo jak kupował i pisałem do nich to tak mi odpisali. Vagiem nie cofniesz licznika jedynie program do opla Opel tech (ale tylko opla) ma w sobie i diagnozę i kasowanie. Najlepiej jak bedziesz kupowła to pogadaj z ludźmi viakena.Juhas
Octavia Combi 1,9 tdi 110 KM, 2000 rok
Suzuki RF 900 R, 145 KM, 1996 rok
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Adacho74Jezu, to był przykład....... Potrzebuję drugi kluczyk wkodować i mieć program do zczytywania kodu błędów. Myślałem, że jest jeden interfejs obsługujący te 2 rzeczy. Ale chyba nie ma. Trzeba kupić 2 interfejsy.
Z tego co wiem drugi kluczyk mozesz dodac za pomoca zwyklego interace'u Vag'a KKL
- sam tego nie robilem i nie przypominam sobie takiego watku tutaj (choc nie twierdze ze go nie ma) ale na 100% jest to opisane na forum passata - skoro dziala w B5 bedzie dzialac i u nas.
Komentarz
-
Komentarz